LEKAL MONT d.o.o. je porodična firma koja se dugi niz godina uspešno bavi završnim radovima u građevinarstvu. Firma je osnovana 2010. godine sa osnovnom delatnošću trgovinom proizvoda od aluminijuma. Vremenom,na zahtev klijenata, oformili smo tim iskusnih majstora i počeli sa proizvodnjom i ugradnjom aluminijumskih ograda. Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija 2017. godine počinjemo da radimo sa crnom metalurgijom. Naši inzenjeri, bravari i monteri su obučeni da urade i najzahtevnije poslove.

Dajemo garanciju na materijal koji zadovoljava standarde ISO 9001 kao i na sve naše radove jer naši majstori, pored dugogodišnjeg iskustva, poseduju sve potrebne sertifikate za ugradnju.

Aluminijumske ograde pružaju modernu kombinaciju atraktivnog izgleda i funkcije bezbednosti na svim poslovnim i stambenim objektima novijeg doba.

Kovane ograde su tradicionalno autentične i izuzetno lepog izgleda. Prednost kovanog gvožđa je u tome što kombinacijom velikog broja elemenata dobijamo modele koje zadovoljavaju I najzahtevnije kupce. U kombinaciji sa prirodnim materijalima kao što su drvo i kamen daju posebnu toplinu kako privatnom tako i poslovnom prostoru.

Pored ograda proizvodimo i konstrukcije raznih namena kao i stepenice, tende i još mnogo toga što mozete pogledati u na našem sajtu. Za sve metalne proizvode dajemo mogućnost zastite od korozije postupkom toplog cinkovanja.

Znamo da imate mnogo opcija kada su u pitanju rešenja za ulepšavanje vašeg doma. Zato smo posvećeni pružanju inovativnih tehnologija i kvalitetnom dizajnu, koji nas izdvajaju od konkurencije i nude vam pravu vrednost i kvalitet bez premca.

Spremni smo da izađemo u susret svim vašim zahtevima i da realizujemo sve vaše ideje.

Adresa

Hašimbegovića polje bb,
31300 Prijepolje

Telefoni i Email

+381 63 645 777
+382 68 427 353
info@lekalmont.com

Radno vreme

08:00h - 16:00h
Ponedeljak - Petak
Image

Oformili smo tim iskusnih majstora i počeli sa proizvodnjom i ugradnjom aluminijumskih ograda. Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija 2017. godine počinjemo da radimo sa crnom metalurgijom. Naši inzenjeri, bravari i monteri su obučeni da urade i najzahtevnije poslove.

Nudimo

Alu - Kovano

0101388
Danas
Prošle nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO:
33
478
2710
101388

srendetr